Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bleach(szereplők)

                                 

 

Főszereplők

Kurosaki Ichigo  Lélalölő kardja: Holdpenge     Ban Kai: Megláncolt hold

Kuchiki Rukia  Lélekölő kardja: Fehér hold        Ban Kai: nincs

Inoue Orihime  Lélekölő kardja: nincs                  Ban Kai: nincs

Yasutora "Csad"Sado  Lélekölő kardja:nincs      Ban Kai:nincs

Ishida Uryu  Lélekölő kardja:nincs                        Bain Kai:nincs

 

Módosított lelkek

Kon

Lilin

Claude

Nova

 

Bountok

Kariya Jin

bábja: esse

Yoshino Soma

bábja:  oethe

Utagava Ryo

bábja: ried

Koga Go

bábja: ark

Ho és Ban

bábja: Ghul Günther

Mabashi

bábja: Riz

Sawatan

bábja: Baura

Ugaki

bábja: Gasell

Yoshi

bábja: Nieder

Nao Cain

bábja: Wainetou

 

Vaizardok

Shinji Hirako

 Love Aikawa

Mashiro Kuna

Kensei Muguruma

Rōjūrō Ōtoribashi

Hiyori Sarugak

Hachigen Ushōda

Lisa Yadōmaru

 

 Halálistenek

1.osztag kapitánya: Yamamoto Genyruusai Shigekuni

2.osztag kapitánya: Soi Fong

3.osztag kapitánya: Ichimaru Gin

4.osztag kapitánya: Unohana Retsu

5.osztag kapitánya: Aizen Souske

6.osztag kapitánya: Kuchiki Byakuya

7.osztag kapitánya: Komamura Sajin

8.osztag kapitánya: Kyouraku Shunsui

9.osztag kapitánya: Tousen Kaname

10.osztag kapitánya: Hitsugaya Toushirou

11.osztag kapitánya: Zaraki Kenpachi

12.osztag kapitánya: Kurotsuchi Mayuri

13.osztag kapitánya: Ukitake Juushirou

 

Espada

Yammy Llargo

Coyote Starrk

Baraggan Luisenbarn

Tia Harribel

Ulquiorra Cifer

Nnoitra Gilga

Grimmjow Jaegerjaquez

Zommari Rureaux

Szayel Aporro Granz

Aaroniero Arruruerie

 

Privaron Espada

Dordoni Alessandro Del Socaccio

Cirucci Sanderwicci

Gantenbainne Mosqueda

 

Kik azok a Bountok

A Bountok olyan emberek, akiknek van egy bábjuk, és azokkal harcolnak. A bábnak van saját tudata, de a az irányítójuk szavára támadnak csak. Ha a Bounto gyengébb lesz, mint a bábja, akkor a bábja ellene fordul. Ha a bountot megölik, akkor a bábja is meghal. Egy rituálé segítségével tudják bábjukat elsőnek megidézni, ám előtte sokat kell gyakorolni, és fejlődni, mert ha az előhívás pillnatában a báb erősebb, akkor a bountot megöli. Ha már egy bountonak megvan a bábja, akkor azt különböző kijelentések segítségével tudja előhívni.

 

Kik azok a Vaizardok

Olyan Shinigami-k, kik a Hollow-okéhoz hasonló erőre (és másra) tettek szert egy veszélyes, ismeretlen módon. Ugyan alakjuk teljesen emberi maradt, de képesek, úgymond „Hollow-alakot ölteni”. Ez a Hollow-alak nem éppen olyan, mint az Arrancar-oknál. A Vaizard-ok testileg nem változnak meg, az ő „átalakulásuk” kimerül egy maszk megidézésében és felvételében. A Soul Society bűnözőkként tekint rájuk, a Hollow-ok pedig érthető okokból (mivel lényegében minden Vaizard Shinigami) nem fogadták be őket, ezért kitaszítva élnek, renegátként az emberi világban.

 

Az arrancarok fajtái

Demi-Hollow

Gyakran előfordul, hogy egy-egy Plus-t oly erős érzelmek láncolnak egy helyhez, hogy a Hollow-vá válása akár évekig is elhúzódik. Az ilyen, már félig átalakult Plus-okat hívják Demi-Hollow-nak, fél-Hollow-nak. Azonban a "lassan de biztosan" elv alapján ezeknek a lelkeknek az a "végzetük", hogy Hollow-vá alakuljanak (ha csak nem segítenek rajtuk). Éppen ezért a Shinigamik kiemelt figyelmet fordítanak az ilyen esetekre.

Hollow

Az egyszerű Hollow közvetlenül egy Plus-ból, vagy Demi-Hollow-ból alakul ki. Kinézetük szörny-szerű, maszkjuk alakja egyedenként eltérő, de mindegyiknek alapszíne fehér. Leginkább csak pusztakézzel képesek harcolni.

Óriás Hollow

Az óriás Hollow-k nevükhöz méltón hatalmasak, méretben (és kinézetben) vetekszenek az Adjuchas-okkal és a különbség gyakran elmosódik a két Hollow-fajta között. Annál is inkább, mert egyszer előfordult, hogy egy óriás Hollow Cero-t használt, bár jóval több időbe telt neki a kilövése, mint egy Menos-nak. Az is lehetséges, hogy az óriás Hollow-ok valójában Adjuchas-ok, és ez csupán egy másik megnevezésük.

Menos Grande

Gyűjtő megnevezés, magasabb szintű Hollow-ok. A közhiedelem szerint több, esetenként több száz Hollow összeolvadásából jönnek létre, ám valójában úgy, hogy egyes Hollow-okban nagyobb a "vérszomj", ezért saját társaikat falják fel. Ha eleget megesznek, először Gillian-ná válnak. Három típusa van: Gillian, Adjuchas és Vasto Lord.

Gillian: Hatalmas és erős, ám meglehetősen buta lény. Több emelet magas, fekete csuklyával ellátott köpeny borítja, maszkjának orra különösen hosszú. Majdnem minden Gillian ugyan úgy néz ki, de ritkán előfordul, hogy néhány Gillian megőrzi egyéniségét, és folytatva fejlődését megeszi a többi Gillian-t, ezekből lesznek az Adjuchas-ok. A Gillian-ok száma több ezerre tehető, és hatalmas erejük ellenére, igen alacsony intelligenciájuk miatt, "csupán" gyalogosnak számítanak. Legerősebb fegyverük a szájukból kilőtt, nagy koncentrációjú szellemi-erőből álló sugár, a Cero.

Adjuchas: Megjelenésükben jóval közelebb állnak az emberekhez, valahol félúton a köz-Hollow és az ember között. Ugyanakkor jóval intelligensebbek a Gillian-oknál, irányíthatják is őket. Viszont jóval kevesebben vannak mint nagyobb testvéreik. Ők is képesek használni a Cero-t. Az Adjuchas-ok veleszületett félelme, hogy visszaváltoznak Gillian-né, és végleg elvesztik személyiségüket, ezért folyamatosan fogyasztják saját Adjuchas társaikat. A lidérc születésekor eldől, hogy továbblépheti-e az Adjuchas szintet és nagyon ritkán néhány érheti el a Vasto Lord szintet. Ha egy Adjuchas rájön, hogy nem válhat Vasto Lorddá, akkor gyakran felajánlja a testét egy ígéretesebb társának, mint ahogy Grimmjow Jeagerjaques társai tették.

Vasto Lorde: A legerősebb és legintelligensebb Hollow-fajta, ugyanakkor belőlük van a legkevesebb. Megjelenésében teljesen embernagyságú, és ők hasonlítanak a legjobban az emberekre. A Cero-t nem csak a szájukból, de a kezükből is képesek indítani, ezen felül irányíthatják az Adjuchas-okat.

 

Arrancar

Olyan Hollow amelyik részben vagy egészében eltávolította a maszkját. Azáltal, hogy eltávolítja a maszkot, vagy annak egy részét, jelentős erőnövekedést ér el. Fajtájától és szintjétől függően a Hollow bizonyos mértékig emberi alakot vesz fel. Ha a létrejött arrancar elég erős, akkor erejét (és egyben igazi formáját) lezárja egy Zanpakutó alakjában. Legnagyobb eséllyel a Vasto Lordok válnak emberivé. Érdekes, hogy a testükön lévő lyuk helyzete és mérete egyedenként megváltozik.

Az egyszerű közHollow-ok csak félrehúzni, széthúzni tudják a maszkjukat, a Gillian szintű Menos-okból létrejött Arrancar esetében kb. a feje 3/4-ét, 2/3-át fedi a maszk. Az Adjuchas-ok esetében ez az arány 1/3 vagy 1/4. Valószínűleg a Vasto Lordok az egyetlen olyan Hollow-ok akik teljes egészében képesek megválni maszkjuktól.

Az Arrancarok négy csoportra, vagy inkább "testületre" oszthatóak: Números, Espada, Tres Cifras és Exequias.

Números: Általában Gillian-szintű Arrancar-okból áll, testük valamelyik részén egy kétjegyű számot viselnek, 11-től 99-ig, születésük (Arrancar-á válásuk) sorrendje szerint. A Números-ok közül kerülnek ki az Espada-k Farcción-jai, egyfajta alárendeltjeik. Egyes Espada-knak egy egész hadserege van, másoknak csak egy.

Espada: Ők a legerősebb Hollow-ok, a Hueco Mundo urai. Testük valamelyik részén egy számot viselnek, 0-től 10-ig, erejük nagysága szerint. Ők vezetik a Números-okat, és úgy tűnik, minden Espada alá meghatározott számú Números tartozik. Egy alkalommal kizárták az Espada-ból Grimmjow-ot, mivel büntetésből levágták az egyik karját, és így már nem volt elég erős Espada-nak. Helyére 6. Espada-nak, Luppi került. Ám miután Inoue Orihime-t a Hueco Mundo-ba vitték, vissza adta Grimmjow karját, aki megölte Luppi-t, így kerülve vissza az Espada tagjai közé.

Szabály, hogy az Espada tagja nem használhatják speciális cero-ikat, illetve az első 4 Espada nem oldhatja fel erejét, Las Noches-en bellül. Mindezek mellett az Espadak a halál egy egy aspektusának a megtestesítői.

Az Espada korábbi, természetes úton létrejött tagjai alkotják a:

Tres Cifras-t: Miután Aizen Sousuke uralma alá vonta a Hueco Mundo-t, a Hougyoku segítségével saját Arrancar-okat alkotott. Azokat, akik korábban Espada-k voltak, megfosztották hatalmuktól, és egy háromjegyű számot kénytelenek viselni. Innen a testület elnevezése: Tres Cifras. Magukat a tagokat a "Privaron Espada", vagyis "Megfosztott Espada" névvel illetik. Jóval erősebbek a Números-oknál…

Exequias: A "kivégzőosztag". A kémek és a lázadók megsemmisítése a feladata. "Legismertebb" tagja maga az Exequias vezére.

 

Jelenleg Aizen Sousuke uralkodik a Hueco Mundo-ban, a saját maga által létrehozott Arrancar-okra támaszkodva. Serege azonban csak Gillian és Adjuchas szintű Arrancar-okból áll, még az Espada is.


Privaron Espada

A Privaron Espada és a korábbi Espada, akik hivatalosan is elvesztették rangjukat, és rendelkezik egy háromjegyű szám. Being former Espada, they are far stronger than the normal Números. Mivel korábban Espada, ezek sokkal erősebbek, mint a normál Números. They reside in Tres Cifras, which translates literally from Spanish as "Three Digits" . Laknak Tres Cifras, ami a szó szoros értelmében a spanyol a "három számjegy".   Dordoni, az egykori "természetesen létrehozott" Espada volt, idejétmúlttá vált, azt követően kezdett Aizen mesterséges módon teremtik meg Arrancar teljesítette a saját szabványaival.

 

Kurosaki Ichigo
 

 

Alapadatok:

Kor:16

Születésnap:Július 15.

Magasság:174 cm

Tömeg:61 kg

Vércsoport:A

Apja:Kurosaki Isshin

Anyja:Kurosaki Masaki

Húgai:Kurosaki Karin,Kurosaki Yuzu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Xowam55

(Uzode61, 2019.01.15 19:22)

http://network-marketing.ning.com/profiles/blogs/duxetin-onde-comprar-entrega-r-pida-gen-rico-duloxetine
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/phenazopyridine-buy-no-rx-how-to-buy-phenazopyridine-us
http://vc.capitaltrustbanking.com/blogs/59/12576/ou-commander-du-clindamycin-en-ligne-bon-marche-clindamycin-e
http://europe-ecologie-aube.ning.com/profiles/blogs/buy-tadafil-no-rx-how-to-buy-tadalafil-no-prescription
https://ikriate.me/blogs/833/17529/donde-a-la-orden-oxytrol-por-internet-andorra-comprar-oxybutyn
http://gennethub.com/blogs/1360/10438/perindopril-donde-comprar-sin-receta-en-farmacia-online-peru-c
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-sotalol-betapace-gen-rico-envio-urgente
http://wu-world.com/profiles/blogs/sitios-de-confianza-para-comprar-generico-metaxalone-sin-receta
http://football.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-amore-36-con-seguridad-usa
http://jaktlumaczyc.pl/70344/buy-celeste-60mg-on-sale-celeste-online-discount
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/h-for-tadalafil-40mg-onde-comprar-gen-rico-pre-o-pela-internet
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/comprar-sildara-sildenafil-citrate-50-mg-forma-segura-internet
http://property.ning.com/profiles/blogs/order-pefomax-120-mg-on-sale-buy-pefomax-abroad
http://millionairex3.ning.com/profiles/blogs/apicalis-donde-comprar-sin-receta-en-internet-colombia-apicalis
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/comprar-enagra-sildenafil-citrate-sin-receta-mas-barato-andorra
http://opencu.com/profiles/blogs/o-commander-du-amiloride-forum-vente-frumil-internet
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19136&qa_1=commander-mastercard-pharmacie-belgique
http://neolatino.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-erilin-sildenafil-citrate
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=21607&qa_1=comprar-gen%C3%A9rico-melhor-internet-comprar-sildenafil-citrate
http://www.facecool.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-do-tretinoina-retin-a-e-quanto-custa-via
http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/erecton-120mg-en-ligne-sans-ordonnance-sildenafil-citrate-prix

Hakig29

(Uveyu94, 2019.01.13 15:51)

http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/o-acheter-du-griseofulvine-generique-sur-le-net-pas-cher-2018 http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-segurex-sildenafil-citrate http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-dynamico-sildenafil-citrate-bon-prix-avec http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=20965&qa_1=estradiol-canadian-pharmacy-estradiol http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/blupill-sildenafil-citrate-onde-comprar-gen-rico-com-desconto-on http://answers.codelair.com/22678/zyad-tadalafil-posso-comprar-gen%C3%A9rico-envio-urgente-brasil http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/order-celeste-60mg-low-price-cost-of-celeste-40-mg-at-walmart http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-de-edalis-de-confianza-online-brasil http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/silfeldrem-130mg-o-en-acheter-sur-internet-silfeldrem-pas-cher http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/edalis-10-mg-sur-le-net-bon-prix-commander-sans-ordonnance-edalis http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/doxycycline-100-mg-sur-le-net-acheter-livraison-discrete http://brooklynne.net/profiles/blogs/comprar-didrogesterona-10-mg-gen-rico-mais-barato-brasil http://augasthya-plus.ning.com/profiles/blogs/dali-40mg-como-posso-comprar-gen-rico-sem-receita-medica-no

Nafic21

(Ebuno90, 2019.01.12 12:39)

http://foodtube.net/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-oragawell-sildenafil-2
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/discount-upwardz-60mg-buy-online-where-can-i-buy-tadalafil-in
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/order-fida-100-mg-where-to-purchase-sildenafil-citrate-in
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/order-zestogra-no-prescription-how-to-order-sildenafil-citrate-in
http://www.myslimfix.com/profiles/blogs/comprar-gen-rico-do-ciavor-diario-envio-24h
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/comprar-virineo-150-mg-pre-o-pela-net-generico-do-sildenafil
http://playit4ward-sanantonio.ning.com/profiles/blogs/losartan-50-mg-donde-comprar-con-garantia-espa-a
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-avafil-gen-rico-mais-barato-via-internet-no-brasil
http://flutes.ning.com/profiles/blogs/meilleur-site-pour-commander-lerk-sildenafil-citrate-50-mg-ou
http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/o-commander-du-zyrtec-site-fiable-de-vente-de-cetirizine
http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/order-idilico-25mg-no-prescription-how-to-purchase-sildenafil
http://newsmediaimages.ning.com/profiles/blogs/buy-avafil-130-mg-low-price-where-to-order-sildenafil-citrate-in
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/low-price-sildenafila-130-mg-order-online-can-i-buy-sildenafil
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-virineo-130-mg-gen-rico-envio-rapido-on-line-no
http://borrowmyburrito.ning.com/profiles/blogs/vistagra-120-mg-baisse-prix-securise-forum-commander-du
http://brooklynne.net/profiles/blogs/comprar-o-gen-rico-de-ofloxacino-entrega-r-pida
http://bricolocal.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-spectra-10mg-buen-precio
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/buy-cheap-viagra-25-mg-online-where-to-buy-sildenafil-citrate-no
http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/tagil-tadalafil-o-en-acheter-bon-prix-achat-de-tadalafil-forum

Etafu83

(Umara73, 2019.01.08 23:05)

http://jawbite.ning.com/profiles/blogs/roxitromicina-comprar-en-farmacia-en-linea-segura-rep-blica http://soruanaliz.com/index.php/18393/heragra-order-can-buy-sildenafil-citrate-need-prescription http://whazzup-u.com/profiles/blogs/amore-36-60-mg-o-en-acheter-amore-36-60-vente http://foodtube.net/profiles/blogs/direktan-sildenafil-citrate-bon-prix-et-livraison-gratuit-acheter http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/clorpromazina-50-mg-comprar-en-farmacia-online-con-env-o-gratis http://www.1friend.com/blogs/2844/14982/romento-50mg-como-puedo-comprar-sin-receta-rapido-chile http://crossroadshob.ning.com/profiles/blogs/alfin-sildenafil-citrate-130mg-como-comprar-en-l-nea-usa-comprar http://wu-world.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-red-viagra-fiable-usa-comprar-sildenafil http://bobford.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-seroquel-quetiapine-25-mg-forma-segura-brasil http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=66210&qa_1=azathioprine-commander-baisse-azathioprine-ligne-suisse http://bricolocal.com/profiles/blogs/sur-quel-site-acheter-du-viagra-peut-t-on-acheter-du-viagra-sans http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/talys-tadalafil-60-mg-como-puedo-comprar-en-internet-argentina http://brooklynne.net/profiles/blogs/blupill-sildenafil-citrate-120mg-como-posso-comprar-gen-rico-pela http://facebookhitlist.com/profiles/blogs/para-comprar-apodefil-sildenafil-citrate-200mg-sin-receta-env-o http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-refren-130mg-gen-rico-envio-rapido http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/duralis-60mg-comprar-sin-receta-fiable-espa-a https://www.mysocialpeople.com/blogs/2144/12054/ou-commander-du-vygex-bas-prix-avec-visa-le-vygex-sans-ordon http://dmoney.ru/38316/zydalis-comprar-con-visa-argentina http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/viramune-nevirapine-comprar-gen-rico-com-frete-gr-tis-internet http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/buy-low-price-vigorex-200-mg-online-where-can-i-purchase http://www.facecool.com/profiles/blogs/biaxin-500mg-en-ligne-pas-cher-sans-ordonnance-clarithromycin-en http://mehfeel.net/mehfeel/blogs/post/74951 http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-gen-rico-sollevare-on-line-brasil http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/amoxicillin-clavulanate-order-online-amoxicillin-clavulanate http://www.prds66.fr/profiles/blogs/como-comprar-avafil-200mg-gen-rico-de-confianza-internet-no http://newyorkundergroundradio.ning.com/profiles/blogs/comprar-escitan-150-mg-gen-rico-envio-rapido-portugal http://brooklynne.net/profiles/blogs/como-puedo-comprar-generico-duralis-sin-receta-de-forma-segura http://bricolocal.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-nitrofurazona-sin-receta

Gezim79

(Aqunu97, 2019.01.02 02:47)

http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/omnicef-cefdinir-300mg-puedo-comprar-sin-receta-buen-precio
http://showmeanswer.com/index.php?qa=36389&qa_1=adcirca-40mg-bas-prix-sur-sans-ordonnance-prix-adcirca-boite
http://webclub.allpix.net.ee/groupware/blogs/post/24508
http://movsam.ning.com/profiles/blogs/telmisartan-40mg-como-comprar-fiable-espa-a
http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/skelaxin-metaxalone-como-puedo-comprar-sin-receta-de-calidad
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/desogestrel-etinilestradiol-comprar-en-una-farmacia-online
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-copegus-ribavirin-100mg
http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/lumix-order-no-rx-where-to-order-sildenafil-citrate-safely
http://cqa.aaua.edu.ng/index.php?qa=20980&qa_1=purchase-discount-leegra-200mg-online-you-buy-leegra-canada
http://thehiphophub.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-dinamico-sildenafil-citrate-de
http://www.prds66.fr/profiles/blogs/apo-sildenafil-sildenafil-citrate-25mg-comprar-en-internet
http://kutoos.unifiedly.com/blogs/post/205460
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/betametasona-clotrimazol-puedo-comprar-r-pido-andorra-comprar
http://vivafengshui.ning.com/profiles/blogs/donde-a-la-orden-rabeprazol-20mg-con-garantia-argentina
http://isladepascua.ning.com/profiles/blogs/sanbenafil-100mg-order-no-rx-how-to-order-sanbenafil-cod
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/peut-on-acheter-du-erectol-plus-site-fiable-forum-acheter-erectol

Rilop19

(Ogiro81, 2019.01.01 12:10)

http://sallieanncooks.ning.com/profiles/blogs/comprar-ah-zul-130-mg-gen-rico-n-o-precisa-receita-m-dica-pela http://divasunlimited.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-gen-rico-blupill-200-mg-menor-pre-o http://conniesdance.ning.com/profiles/blogs/lanoxin-onde-comprar-on-line-brasil http://www.onfeetnation.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-zyad-internet-portugal http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/buy-venlafaxine-how-to-order-effexor-xr-no-rx-required http://amusecandy.com/blogs/post/434920 http://cdloga78.ning.com/profiles/blogs/bon-plan-achat-viagra-sans-ordonnance-viagra-pour-femmes http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-alsigra-100mg-env-o-libre-honduras http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/suvvia-200mg-order-online-where-can-i-buy-sildenafil-citrate http://jaktlumaczyc.pl/71427/serieux-pour-acheter-buspar-buspar-sans-ordonnance-quebec http://writeskills.ning.com/profiles/blogs/enalapril-2-5-mg-como-puedo-comprar-con-garantia-honduras http://viatorfroshreligion.ning.com/profiles/blogs/salbutamol-2-mg-o-acheter-baisse-prix-prix-vrai-salbutamol http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-glipizida-10mg-sin-receta http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/buy-cheap-flavoxate-hcl-200mg-online-how-to-buy-flavoxate-hcl http://javamex.ning.com/profiles/blogs/viasil-120mg-como-comprar-gen-rico-de-confianza-na-internet-pre-o http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/site-pour-commander-addamo-120-mg-combien-coute-le-sildenafil

Mebup35

(Umeha72, 2018.12.28 10:06)

https://lavignez-flexing.tumblr.com
https://vosrewrite.tumblr.com
https://ic69.tumblr.com
https://klance1plance2.tumblr.com
https://mylittlegirlsuicide.tumblr.com
https://alberthxy.tumblr.com
https://entorpecida1.tumblr.com
https://cont--nue.tumblr.com
https://basti-sr.tumblr.com
https://snowonesix.tumblr.com
https://noropad.tumblr.com

Winek62

(Kemar65, 2018.12.23 11:07)

http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/onde-posso-comprar-gen-rico-do-mesalazina-sem-prescri-o-internet http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/buy-low-price-zyad-40mg-buy-zyad-from-the-united-states http://www.q-voice.tv/old/redirect/test/qa/index.php?qa=68002&qa_1=buy-tygra-safely-buy-tygra-surrey https://www.olliesmusic.com/blog/20029/oР“в„–-acheter-du-quetiapine-acheter-seroquel-online/ http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/c-gra-vrai-baisse-prix-achat-avec-mastercard-pharmacie-en-ligne-c http://clan.hupshup.com/blogs/post/12836 http://staind-italy.ning.com/profiles/blogs/clindamicina-300mg-comprar-de-confianza-internet-preco-do https://madbuddy.club/blogs/post/13218 http://javamex.ning.com/profiles/blogs/buy-topp-up-50-mg-on-sale-how-to-buy-sildenafil-citrate-in http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/sildenazinn-sildenafil-citrate-comprar-sin-receta-en-farmacia http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/discount-viagra-100-mg-order-online-how-to-buy-viagra-new-zealand http://smssaff.sagada.org/profiles/blogs/bon-site-pour-achat-siafil-sildenafil-citrate-g-n-rique http://ssbsavannah.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-videnfil-buen-precio-panam-videnfil http://libertyattendancecenter1969.ning.com/profiles/blogs/onde-comprar-aricept-donepezil-10mg-sin-receta-con-mastercard-m http://bioimagingcore.be/q2a/48808/discount-silvasta-120-buy-online-best-site-to-buy-silvasta-on http://luvisart.ning.com/profiles/blogs/order-cheap-sotalol-40mg-online-how-to-buy-betapace-fast-delivery

Ujita63

(Epuce83, 2018.12.18 17:53)

http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-prilosec-omeprazole-mas
http://manchestercomixcollective.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-alendronato-35-mg-de
http://property.ning.com/profiles/blogs/viagra-50-mg-donde-comprar-al-mejor-precio-reino-de-espa-a
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/achat-discrete-zimagra-sildenafil-citrate-generique-de-zimagra
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/achat-securise-viadis-viadis-prix-pharmacie-ordonnance
http://dctechnology.ning.com/profiles/blogs/virineo-sildenafil-citrate-comprar-gen-rico-r-pido-pela-net
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/erix-buy-no-rx-erix-for-cheap-without-an-rx-2018
http://www.facecool.com/profiles/blogs/mytadalaf-donde-puedo-comprar-r-pido-paraguay
http://gennethub.com/blogs/1373/9625/donde-a-la-orden-niagra-sildenafil-citrate-sin-receta-de-forma
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=20725&qa_1=bimatoprost-certificada-bimatoprost
http://caisu1.ning.com/profiles/blogs/tantrix-sildenafil-citrate-130-mg-como-posso-comprar-gen-rico-r
http://higgs-tours.ning.com/profiles/blogs/viagra-o-en-commander-acheter-du-viagra-a-marseille
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/adcirca-10-mg-comprar-gen-rico-de-forma-segura-pela-net-brasil
http://brooklynne.net/profiles/blogs/vidalista-comprar-gen-rico-on-line-brasil-bula-de-vidalista-20mg
http://korsika.ning.com/profiles/blogs/c-mo-realizar-un-pedido-antivert-meclizine-25-mg-de-calidad-usa
http://153.126.169.73/GaijinConcierge/index.php?qa=19764&qa_1=comprar-havante-gen%C3%A9rico-segura-brasil
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/achat-de-cefuroxime-ceftin-500-mg-comprime-pellicule-boite-de-28
http://adrenalineprovinggrounds.ning.com/profiles/blogs/como-fa-o-pra-comprar-andrax-tadalafil-10mg-urgente-rep-blica
https://www.olliesmusic.com/blog/14534/fluticasone-0-05mg-oР“в„–-commander-moins-cher-acheter-flovent-en-allemagne/
http://sfchsjournalism.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-pulmopres-tadalafil-con
http://lorealprofessionnelbest.ning.com/profiles/blogs/erotid-tadalafil-puedo-comprar-sin-receta-con-garantia
http://innovatoruddannelse.ning.com/profiles/blogs/activil-sildenafil-citrate-150-mg-en-ligne-baisse-prix-commander

Nihuc61

(Vineh91, 2018.12.13 13:29)

http://soruanaliz.com/index.php/19665/minomycin-mastercard-comprar-minocycline-capital-federal
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/venteser-como-comprar-envio-48-horas-via-internet-brasil
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-generico-tantrix-100mg-ahora-espa-a
http://howidoit.ning.com/profiles/blogs/como-comprar-o-gen-rico-de-refren-pela-net-brasil
http://kasabovart.ning.com/profiles/blogs/achat-express-pawar-tadalafil-20mg-moins-cher-site-francais-vrai
http://professoratciutatvella.ning.com/profiles/blogs/comprar-remeron-mirtazapine-gen-rico-frete-gr-tis-brasil-qual-o
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/clozapina-como-puedo-comprar-ahora-guatemala
http://shamrockballerz.ning.com/profiles/blogs/tada-onde-comprar-forma-segura-brasil
https://www.olliesmusic.com/blog/19088/doxepina-comprar-en-farmacia-online-mГ©xico/
http://mcdonaldauto.ning.com/profiles/blogs/buy-cialis-60-mg-online-how-to-order-tadalafil-in-trusted
http://question.hamrahmorabi.ir/index.php?qa=191506&qa_1=warfarin-order-how-to-get-warfarin-cheaper
http://vocal-buzz.ning.com/profiles/blogs/farmacia-online-donde-comprar-spirola-spironolactone-sin-receta
http://thecorner.ning.com/profiles/blogs/gedena-buy-without-rx-where-can-i-buy-sildenafil-citrate-no-need
http://laugarnecaravans.ning.com/profiles/blogs/donde-para-ordenar-lincocin-neo-500mg-entrega-r-pida-m-xico
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/farmacia-en-linea-donde-comprar-labetalol-200-mg-ahora-rep-blica
http://fotoathena.ning.com/profiles/blogs/sildenaxyl-como-comprar-en-internet-m-xico
https://www.olliesmusic.com/blog/17830/naltrexone-oР“в„–-achat-revia-sans-ordonnance-en-luxembourg/
http://weebattledotcom.ning.com/profiles/blogs/metronidazol-comprar-en-farmacia-online-confirmaci-n-r-pida-us
http://digitalguerillas.ning.com/profiles/blogs/dinamico-en-ligne-bas-prix-commander-sans-ordonnance-achat
http://bygda.traktor.no/profiles/blogs/buy-discount-gramax-150mg-online-gramax-brand-name-buy-online
http://bigtombolo.ning.com/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-cialis-gen-rico-via-internet-brasil
http://www.godry.co.uk/profiles/blogs/site-seguro-para-comprar-o-gen-rico-de-norvasc-r-pido-brasil

Axezi00

(Jeqof71, 2018.12.03 12:35)

https://hijo-cama-menta-sien.tumblr.com https://lordeismydxp.tumblr.com https://kmep1990.tumblr.com https://welearnin.tumblr.com https://xaxxaia.tumblr.com https://thcmvss.tumblr.com https://n-i-n-a01.tumblr.com https://horngryinberlin.tumblr.com https://banjeeho.tumblr.com https://francais-formidable.tumblr.com https://ezquadros.tumblr.com https://bruiseddollyy.tumblr.com https://meanslappy.tumblr.com https://lalunapotter.tumblr.com https://lux-curlzz.tumblr.com https://crazyalfred101.tumblr.com https://saudihyper.tumblr.com

Iyoyu39

(Cusuv15, 2018.11.30 09:30)

https://small-joyss.tumblr.com
https://buy-nimodipine-safely.tumblr.com
https://carmelcoffeecats.tumblr.com
https://sentimentos-toscos.tumblr.com
https://minjoooonie.tumblr.com
https://alberthxy.tumblr.com
https://banjeeho.tumblr.com
https://hsseniorstudyblr.tumblr.com
https://captfelix.tumblr.com
https://silverslip.tumblr.com
https://suicidegirl911.tumblr.com

Recommendations: how to promote your animehun.eoldal.hu

(Latonyabup, 2018.03.26 07:23)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can solve almost any antibot CAPTCHA's.
Captcha Bypass Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8400 other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"

скачать дополнение fnl для fifa 15

(enatved, 2018.03.10 05:22)

Я подумал и удалил свою мысль

---
Предлагаю Вам посетить сайт, на котором есть много информации по этому вопросу. fifa 15 скачать торент, fifa 15 psp скачать торрент iso или <a href=http://15fifa.ru/skachat-kljuchi-fifa-15/33-skachat-fifa-15-crack-kryak-tabletka-klyuch-besplatno.html>кряк на фифа 15</a> fifa 15 3dm v5 скачать торрент

Free XEvil Demo can break 99% types of captcha

(MashaImpap, 2017.12.13 10:34)

This message is posted here using XRumer + XEvil 4.0

XEvil 4.0 is a revolutionary application that can break any antibot protection.
Captcha Recognition Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, BING, Hotmail, Yahoo,
Yandex, VKontakte, Captcha Com - and over 8.4 million other types!

You read this - it means it works! ;)
Details on the official website of XEvil.Net, there is a free demo version.

Check YouTube video "XEvil ReCaptcha2"


« előző

1 | 2 | 3 | 4 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 263302
Hónap: 2524
Nap: 84