Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Espada

 

 • Coyote Starrk és Lilynette Gingerback

1----------------gf------gf----fg---------------df.jpeg

1fggfgfgfgf.jpeg

 

 

 

Ő a primera espada, tehát az 1. számú. Száma a bal kézfejére van tetoválva, kicsit lusta, nem szívesen vesz részt nagyobb harcokban. Karakura városban Shunsuival kellett megküzdenie, de egyikük sem kezdeményezett a harcban, így az hosszúra nyúlt. Stark a harc alatt folyamatsoan utasította Shunsuit a ban-kai használatára, de az úgy gondolta szükségtelen a használata. Az arrancarok ereje szétosztódik a testük és a kardjuk között, azonban Stark és Lilynette 2 testre osztódtak, ha ismét egyek lesznek, akkor érik el a teljes erejüket. Ezt bevetették Shunsui ellen, mert látni akarták az ő és Ukitake ban-kai-át is. Átalakulás után Stark fegyvere 2 pisztoly lesz-ez a 2 pisztoly Lylinette-mellyel cerokat lehet lőni. Képessége, hogy különleges cero-farkasokat tud létrehozni, amik Stark és Lilynette lelkének a darabjai. Ha eltalálják az ellenséget, akkor felrobbannak. Shunsui és Ukitake nem tudták legyőzni, ezért 2 vaizard, Lowe és Rose szálltak szembe vele, azonban ők sem bizonyultak elég erősnek. Ekkor tért vissza Shunsui a shi-kai-t használva, amivel megölte Starkot. Ő volt a magány megtestesítője. Visszaemlékezéseiből kiderül, hogy mielőtt Aizen szolgálatába állt, nagyon magányos volt, mígnem találkozott Lilynettetel. Továbbá az is kiderül, hogy azért csatlakozott Aizenhez, mert az azt ígérte neki, hogy erős ellenfelekkel állítja szembe.

Zanpakuto: Los Lobos Támadási parancs:Üsd!

 

 • Barragan Luisenbarn

  2ghffgh------trh.jpeg

Ő a rangidős espada, mindenki Barragan-samanak hívja, száma a 2-es. A harcból sokáig nem vette ki a részét, csak a fracciónjait küldte harcba. Egy nagy trónon ül és minden kívánságát feltétel nélkül teljesítik. Barragan zanpakutouja egy hatalmas csatabárd ami eddig a trónjában volt elrejtve. Soi Fong a shi-kai-jal sem tudott sérülést okozni Barragannak. Ő az öregség, ebből következik a képessége is: ha valakihez hozzáér, akkor annak a csontjait megtudja öregíteni. Zanpakotuja feloldása után, ami mellett elhalad az megöregszik és elpusztul. A leheletével is tud öregíteni, így vált Soi Fong bal keze is csonttá. Soi Fong ban-kai-a semmi sérülést nem okozott Barragannak. Ezután a vaizardok közül Hacchi szállt harcba ellene és elkapta Barragant a 4 vadállat kapujával, ezután Soi Fong ban-kai-a telibe találta, azonban Barragan csak a fél arcát és a jobb karját vesztette el. Ezután képességével Hacchira támadt, összezúzta hollow maszkját és a jobb kezét elöregítette. Hacchi elzárta az elöregített jobb alkarját és Barragan "hasába építette be". Mivel Barragan ereje olyan hatalmas, hogy semmi sem tud ellenállni neki, ezért saját magát is elpusztította az ereje. Megtudjuk, hogy régebben Hueco Mundo királya volt, de szörnyen unatkozott mivel nem talált méltó ellenfélt. Egy nap azonban Aizen, Gin és Tousen legyőzték őt, majd Aizen a 2-es számú espadává tette. Barragan sosem tudott neki megbocsátani és halála pillanatában is megakarta ölni őt minden áron.

Zanpakutou: Arrogante Támadási parancs:Rothadj! Barragan új alakja egy csontváz lesz és amihez közel megy az elrohad

 

 • Tia Halibel

  3ghhfgh.jpeg

 

Ő a 3. espada és az egyetlen nő közöttük. Maszkjának a szájrésze maradt meg, a 3-as szám a bal mellére van tetoválva. Barna bőrű, szőke hajú nő. Fracciónjai Apache, Sun-Sun és Mila Rose. Halibel távolról ugyan, de szemmel tartotta Grimmjow és Ichigo harcát, azt is megjegyezte, hogy olyan, mintha 2 espada harcolna. Karakurában Hitsugayaval került szembe, de a kapitány a ban-kaijal sem tudta őt legyőzni. Halibel a Zanpakotuja feloldása után még nehezebb ellenfél Hitsugaya számára. Hitsugaya végül a legerősebb képességét vette be, amivel egy jégvirággá fagyasztotta Halibelt. Wonderweiss olvasztotta ki a jégből. Ezután 3 ellenfele lett, Hitsugaya, Lisa és Hiyori. Stark halála után Aizen egyből megölte Halibelt, mert nem tartotta elég erősnek. Ő az áldozat.

Zanpakotu: Tiburon Támadási parancs:Támadj! Halibel maszkja teljesen eltűnik, zanpakotuja átalakul és úgy néz ki, mint egy cápa uszonya.

 

 • Neliel Tu Oderschvank

  4hjhjghjghjhget.jpeg

Mindenki Nelielnek hívta. Sokáig ő volt a 3. espada. Nnoitra mindig leakarta őt győzni, ugyanis nem bírta elviselni, hogy egy nő erősebb nála. Mindig Neliel győzött, mígnem Nnoitra - aki ekkor a 8.espada volt - segítséget kért Aporrotól, aki neki adta egyik találmányát. Ennek segítségével Nnoitra megtévesztette Nelielt és széttörte a maszkját. Neliel elvesztette emlékeit és egy kisgyerek testébe kényszerült. 2 fracciónja végig vele voltak és vigyáztak rá. Hueco Mundoban végig Ichigoval tartott. Ő mentette meg Ichigot Nnoitratól is, mikor visszatértek az emlékei s visszanyerte eredeti alakját. Ismét legyőzte Nnoitrat, de mikor megakarta adni a kegyelemdöfést, akkor hirtelen visszaváltozott a kisgyerek alakjába. Neliel képessége az, hogy eltudja nyelni más hollow ceroját és a sajátjával együtt kilőni, így felerősítve azt.

Zanpakuto: Gamuza Támadási parancs: Mutatkozz! Neliel egy kentaurrá alakul, kardja pedig egy hosszú lándzsa lesz.

 

 • Ulquiorra Schiffer

  5hgfhgfvb-gh.jpeg

 

Ulquiorra a 4. espada. Maszkja a fejének bal oldalán a szeme fölött a nyakáig húzódik, zöld szeme van amiből 2 csík megy lefelé az arcán így úgy fest, mintha mindig sírna. Las Nochesben harcba keveredett Ichigoval és megölte őt. Grimmjow harci kedvének hála Inouevel feltámasztatta Ichigot, de vereséget szenvedett tőle. Ekkor érkezett meg Nnoitra és Ulquiorra, aki megint elrabolta a lányt. Aizen Tousennel, Ichimaruval, az első 3 espadaval ás más hollowkal Karakura elpusztítására indult és Ulquiorrára bízta Las Nochest. Ulquiorrának és Ichigonak megint megkellett küzdeniük egymással, azonban most közel azonos szinten álltak. Ulquiorra megszegte az egyik törvényt: feloldotta a zanpakutoja erejét. Ezután egy csapással széttörte Ichigo hollow maszkját. Ekkor Ichigo labdába sem rúghatott ellene. Ezután a Cero Oscuras-sal támadta meg Ichigot, de a hollow maszk megmentette az életét. Ulquiorrat felbosszantotta, hogy Ichigonak nincs esélye ellenne és még így is harcol, ezért Ulqiorra ismét alakot váltott, amit "az espada második feléledésének" neveznek és az espadak közül csak Ulquiorra képes rá, de ezt még Aizennek sem mutatta meg. Ebben az alakjában újra megölte Ichigot. Ezután Ishida rátámadt, azonban váratlanul feltámadt Ichigo teljes hollow alakjában és a cerot is tudta használni, ami erősebb, mint Ulquiorra ceroja, amin Ulquiorra is meglepődött. Ezután Ulquiorra akármilyen támadással próbálkozott, egyik sem volt hatásos. Végül hollow Ichigo keresztülvágta a testét -mint anno Renji-nek- és egy ceroval közvetlen közelről meglőtte, amit Ulquiorra túlélt, azonban a lába, 1 karja és a testének egy része megsemmisült. Ezután Ichigo felakarta darabolni a megmaradt Ulquiorrat, azonban Ishida lefogta, ezért Ichigo leszúrta őt. Ichigo megakarta ölni Ishidat, de közben Ulquiorra elvesztett testrészei elkezdtek visszanőni a regenerációs képeségének hála és megtámadta Ichigot. Ichigo hollow maszkja széttört, a mellkasán lévő lyuk pedig begyógyult. Ulquiorranak nem maradt ereje és azt kérte Ichigotól, hogy ölje őt meg, azonban Ichigo nem tette meg. Ezután Ulquiorra teste hamuvá foszlott. Ő a nihilizmus.(nihilizmus=minden létezést tagad, semminek nincs semmilyen értéke)

Zanpakuto:Murushierago/Murcielago. Támadási parancsa:Kötözd meg! Használatakor Ulquiorra maszkja a feje mindkét oldalán megjelenik és két nagy szárny kerül a hátára, majdnem olyan, mint egy denevér. Zanpakotuja szinte olyan gyorsaságot ad neki, mint amilyet Ichigo a Ban-kai-jal el tud érni.

Az espada második feléledése: Ulquiorra kardja eltűnt. Puszta kézzel harcol. Olyan, mintha 2 szarva/csápja lenne és farka is nő.Legvégső technikáját, Lanza del Relámpago-nak (fénylándzsa),hívja mely egy nagyerejű lélekenergiábol készült lándzsa,de a hollow Ichigo ezt is könnyen kivédte.

Teljes erejének ceroja, a fekete cero: Cero Oscuras, amit Ichigo csak a hollow maszkkal tudott kivédeni.

 

 • Nnoitra Jiruga

  6jghjghjghjhgjc-bh.jpeg

 

Nnoitra az 5. espada. Grimmjow legyőzésekor érkezett meg, ő mérte az utolsó ütést Grimmjowra. Ezután Ichigoval harcolt, de a fiú ki volt merülve a Grimmjow elleni harc miatt és kikapott. Ekkor a végig Ichigoval tartó kis arrancar, Nel visszanyerte az emlékezetét és az eredeti alakját. Kiderült, hogy ő Nel Tu Oderschvank, aki régen a 3. espada volt, Nnoitra pedig csak a 8. Nnoitra mindig leakarta őt győzni, de mindig Neliel nyert. Egyszer Nnoitra segítséget kért Aporrotól, aki egy találmányát odaadta neki, ennek segítségével Nnoitra meglepte a harcban Nelielt és széttörte a maszkját. Ezután Neliel elvesztette emlékezetét, egy kisgyerek testét kapta és Nnoitra kint hagyta a hueco mundoi sivatagban. Most ismét egymás ellen harcoltak, de megint Neliel nyert. A végső támadást akarta Nnoitrara verni, de ekkor hirtelen visszaváltozott előbbi alakjába, így Nnoitra megmenekült. Nem sokkal ezután megérkezett Zaraki Kenpachi, aki megvédte Ichigot Nnoitra fracciónjától, Teslatól és megküzdött Nnoitraval. Hosszú és véres harcban Nnoitra meghalt. Ő a kétségbeesés.

Zanpakuto: Santa Teresa (Imádkozó sáska) Támadási parancsa:Imádkozz!

Képessége: Zanpaktuja semmiben nem hasonlít kardra, két félkör (félhold?) egy hosszú nyélre szerelve, ami a végén lánccal van Nnoitrához kötve. Mikor régen Neliellel harcolt még csak egy ilyen félhold alkotta a fegyvert. Felengedésekor Nnoitranak a történet szerint először 4, majd 6 keze lett. Zaraki Kenpachi levág ugyan egy kezet, de azt azonnal visszanöveszti. Nnoitra minden kezében egy-egy nagyjából ahhoz hasonló kasza van, mint ami régen a felengedés nélküli fegyvere volt. Ezeket a kaszákat a csuklójából veszi elő. (Az anime 202. részének a végén található arrancar enciklopédiában Ichimaru Gin meg is kérdezi tőle, hogy egyéb dolgokat, mint például metszőollót vagy konzervnyitót is elő tud-e onnan húzni.

 

 • Grimmjow Jeagerjaques

  7fkffjh.jpeg

 

Grimmjow Jeagerjaques ’a japán átírásban Grimmjow Jaegerjaquez; az eredeti japánban Gurimudzsó Dzsagádzsakku’) a Sexto (hatos) Espada, melyet az oldalára tetovált „6”-os jelöl. Mielőtt espada lett volna belőle a 12-es arrancarként ismerték. A szemlélet, amit képvisel, a pusztítás. A neve Nicholas Grimshaw építész nevéből származik. Grimmjow meglehetősen udvariatlan és kihívó a tekintélyes alakok felé. Gyakran nyíltan sértegeti ezeket a személyeket, kivéve Aizen Szószukét, de az ő iránti „tiszteletével” is felhagy, ha nincs Aizen a közelében. Grimmjow-nak vad élvezetvágya van a harc iránt, mindig a legerősebb ellenfelet szemeli ki magának bízva képességeiben, hogy ugyanolyan erős vagy még erősebb, mint Ulquiorra. Egyébként Grimmjow egy tiszteletszabályt követ és megtámad mindenkit, aki lenézi és tiszteletlen vele. A lidércmaszkjának maradványa az állkapcsa jobb oldalán, a lidérclyuka pedig a hasán található. Rövid világoskék hajat visel.

Mielőtt Grimmjow arrancarrá vált volna, egy párducszerű adjuchas volt, aki Hueco Mundoban barangolt és más lidércekre vadászott, hogy felzabálásukkal egyre erősebb legyen. Később egy lidérc-csoport tagja lett, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy vasto lorde-k lesznek. Ahogy múlt az idő Grimmjow lett az egyetlen, aki erősebbé tudott válni lidércek százainak elfogyaztásával. Végül kérésükre bajtársaiból táplálkozott (akik rájöttek, hogy az adjuchas szintnél nem léphetnek magasabbra), felajánlva nekik, hogy az ő helyükben is folytatja, így megtarthatták eredeti alakjukat. Ezek a lidércek később fracciónjai lettek, akikkel végeztek a halálistenek, amikor Grimmjow átment velük az Élők világába, hogy minden lélekenergiával rendelkező embert és ott állomásozó halálistent megöljön.

Grimmjow zanpakutója a Pantera ’jelentése a spanyolban „párduc”, a japánban „párduckirály”’), amikor kiengedi, visszanyeri néhány előző macskaszerű jellegét, mint a hegyes fogak, macskafülek, karmok a kezeken és lábakon és egy farok, melyet erős ostorként használ. Az alakváltozás következtében drasztikusan megnő a sebessége és állatra jellemző képességekre és mozgásra tesz szert. Üvöltésével lökéshullámokat gerjeszt a levegőben, pusztító erejű "dartsokat" lő a könyökéből. Legerősebb technikája a Desgarrón , nyugaton Desugaron?, ’jelentése a spanyolban „marcangolás”, a japánban „párduckirály karma”’), mely során a karmai kékes fénnyel felizzanak és mindegyik karmából létrehoz egy-egy durván 1 km hosszú óriási szilárd lélekenergiából álló karmot

Kezdetben csak Grimmjow tekint méltó ellenfélként Kuroszaki Icsigóra, ellenszegül Aizen parancsának (mikor átmegy az Élők világába), emiatt Tószen levágja a karját és elbocsájtják az Espadaból. Grimmjow helyét Luppi veszi át, aki rendszeresen sértegeti őt, ezért amikor Orihime meggyógyítja Grimmjow karját és a sérüléseit, végez Luppival, így visszanyeri korábbi pozícióját az Espadaban. Később „szívességként” megmenti Orihimét Lolytól és Menolytól, majd Icsigóhoz viszi, hogy gyógyítsa meg, mert egy tisztességes harcot szeretne vívni vele. Kemény harcban legyőzi Icsigo, az utolsó jelenetben, melyben látjuk, Icsigo megvédi Grimmjow-t Nnoitra-tól. Jelenlegi állapotáról nem tudni semmit.

 

 • Fracciónjai

Shawlong Qufang , ’az eredeti japánban Sauron Kúfan’) a 11-es arrancar. Társaival és Grimmjow-val érkezett Karakura városába, Hicugaja Tósiróval találta szemben magát. Sokáig Hicugaja nem igen vehette fel vele a harcot, mert korlátozták az erejét, hogy ne keltsen zavart a dimenziók között. Mikor feloldották a zárat könnyűszerrel végzett Shawlonggal. Shawlong zanpakutója a Tijireta, ha kiengedi ujjai megnyúlnak, ollószerű alakot öltenek.


   Edorad Leones  ’az eredeti japánban Edorado Rioneszu’) a 13-as arrancar. Ő is Grimmjowékkal tartott, és Madarame Ikkakuval harcolt. Miután zanpakotóját használta, Ikkakunak muszáj volt használnia a bankait, amivel meg is ölte Edradot. Edrad zanpakutója Volcánica.


   Nakeem Greendina ?, ’az eredeti japánban Nakímu Gurindína’) a 14-es arrancar. Ő is Grimmjowval tartott. Nakim egy csöndes arrancar. A maszkja maradványai befedik az egész arca jobb oldalát. Macumoto Rangiku ölte meg.


    Yylfordt Granz  nyugaton Ilforte Grantz?, ’az eredeti japánban Íruforuto Gurancu’) a 15-ös arrancar. Szintén Grimmjowékkal ment Karakuraba, ahol Abarai Rendzsivel harcolt. Mikor a halálistenek megemelhették az erejüket, akkor Rendzsi könnyedén legyőzte őt a bankai-jal. Ő a 8. Espada, Szayel Aporro Grantz bátyja. Yylfort Grantz zanpakutója a Del Toro.


   Di Roy , nyugaton D-Roy Linker?, ’az eredeti japánban Di Roi Rinká’) a 16-os arrancar. Ő is Grimmjowékkalérkezett Karakura városába, ahol Chadra támadt, de Rukiaval kellett harcolnia. Rukia bemutatta neki a Kristályhó leple sikai-át, amivel egyből megölte Di Royt.

 

 • Luppi Antenor

  8-ghghf-hfgh.jpeg

 

Luppi ?, ’eredeti japánban Rupi Antenóru’)[6] egy időre átvette a Sexto (hatos) Espada szerepét Grimmjow Jeagerjaques-től, melyet a csípőjének jobb oldalára tetovált „6”-os jelölt. Luppi egy rövid, fekete hajú fiatalos espada, akinek eléggé nőies a megjelenése. Három gyémánt alakú jel van a bal szemöldöke fölött és baloldalt a fején van a fogsorszerű lidércmaszkja. Luppi öltözékének az ujjai hosszúak, így teljesen elrejtik a kezét. Meglehetősen arrogáns viselkedésű a nála alacsonyabb rangú arrancarokkal, Grimmjowt is gyakran sértegeti és dicsekszik a rangjával.

Egy küldetésen vett részt az Élők világában, melynek az volt a célja, hogy eltereljék a figyelmet, amíg Orihimét foglyul ejtik. Luppi egymaga legyőzte Hicugaja Tósiró csapatát bár Hicugajától vereséget szenvedett, s visszavonulva Las Nochesbe, megdöbbenten látta, hogy Orihime meggyógyította Grimmjow karját. Miután Orihime helyreállította Grimmjow tetoválását is, az megöli Luppit, hogy visszaszerezze a rangját. Utolsó szavaival Luppi megátkozta Grimmjow-t. Icsimaru Ginnel valószínűleg jó kapcsolatot ápolt, mert halála után Gin magányossá vált, miközben azt emlegette, hogy sokat beszélgettek.

Luppi zanpakutója a Trepadora ?, ’eredeti japánban Torepadóra; jelentése a spanyolban „kúszónövény”, a japánban „vadborostyán lány”’). Kiengedett állapotban a hátán lévő páncélból nyolc csáp nő ki, amikkel egyszerre több ellenséget is támadhat. A csápokból tüskéket növeszthet ki, melyekkel még több sebet ejthet.

 • Zommari Leroux

  9fkfkfkfkfkf.jpeg

 

Zommari a 7. espada. Aaroniero és Rukia harca után jelent meg, hogy végezzen Rukiaval, azonban megjelent Byakuya és elkezdődött közöttük a harc. Zommari használta a Zanpakotujat, aminek hatására Zommari testén sok-sok szem jelent meg, amivel ha ránéz valamire/valakire akkor az nem tud mozogni. Byakuyat megbénította, de az elvágta a saját izmait, így ismét tudott mozogni és megölte Zommarit. Ő a mámor.

Zanpakotu: Brujeria Támadási parancs:Nyomd el!

 

 • Szayel Aporro Granz

  10ghtfghftghf.jpeg

 

Ő a 8.espada. Egy őrült tudós. Rózsaszín haja van és ha a ruhája koszos lesz, akkor egyből megy és felvesz egy másikat, még akkor is ha egy harcol közepén tart. Ishidaval, Renjivel és Nel Tu fracciónjával harcolt. Zanpakotuja használata után teste átalakult és a hátán lévő furcsa dolgokból fekete folyadék spriccelt az ellenségeire, ez eltalálta őket és így megsokszorosodtak, azonban ezek a klónok tudták használni az eredetiek minden képességét. Miután legyőzték ezeket a klónokat Aporro csinált egy Ishida- és egy Renji woodoo-babát, amivel lebénította őket. Ekkor Nel 2 fracciónja egy egyesített Ceroval támadta meg, de a két Cero nem olvadt össze eléggé, így Aporro még a becsapódás előtt kettéválaszotta és így elkerülte őt a halálos erejű Cero. Ezután megérkezett Mayuri kapitány a "lányával" Nemuval. Mayuri győzte le Aporrot egy különleges méreggel, szíven döfte Aporrot, de a méreg hatására Aporro nem halt meg egyből, hanem lebénult és csak annyit érzett, hogy kicsit megszúrták, ezután Mayuri elmondta, hogy napról-napra Aporro azt fogja érezni, hogy bentebb hatol a kard, és akár csak évek múlva fogja megérezni, mikor átszúrja a szívét. Ő az őrület.

Zanpakotu: Fornicarás Támadási parancs:Szippantsd fel!

 

 • Aaroniero Arruruerie

  11jhgjghj.jpeg

 

Ő a 9. espada. Képessége az, hogy ha megeszik más hollowkat, akkor tudja használni azok képességét. Rukiaval kerül harcba, de felveszi Shiba Kaien alakját, aki Rukia osztagának, a tizenharmadiknak volt a hadnagya, és emellett Rukia jóbarátja volt, amíg egy hollow miatt meg nem halt. Kaien halála után, Aaroniero felfalta az őt megszálló Hollow-t, így szert téve Kaien erejére, és alakjára is. Rukia először nem hisz a szemének. Nagy nehezen elhiszi, hogy ő tényleg Kaien, de később rájön az igazságra és elkezdődik a harc. Rukia megöli Aaronierot, de ő is eszméletét veszti. Ezután jön a 7. espada, hogy végleg végezzen Rukiaval-leakarja vágni a fejét- ekkor tudjuk meg, hogy Aaroniero a legelső espadak egyike volt. Ő a mohóság.

Zanpakutó: Glotoneria Támadási parancs: Nyeld el őt!

 

 • Yammy Riyalgo

  12fgfg654-56---------------------56.jpeg

 

10. Espada. Elég nagydarab, de a leggyengébb -legalábbis sokáig úgy tűnt- Espada. A Hollow maszkjából mindössze a legalsó fogsora maradt meg. Ő és Ulquiorra érkezett meg először az emberek világába, amit egyből Yammy karja bánt meg, ugyanis Ichigo egy vágással levágta. Las Nochesben visszavarták neki. A shinigamik arrancarok, fracciónok és espadak ellen vívott harcait átaludta, majd mikor felkelt közbeavatkozott Ichigo és Ulquiorra harcába. Ekkor érkezett Ishida, aki felrobbantotta őt egy Mayuritól kapott, espadák ellen kifejlesztett aknával. Ezután lezuhant a toronyból, ezt tulélve Renjiékel került szembe. Megakarja ölni Ishidat. Mikor megérzi, hogy Ulquiorra meghalt, akkor nagyon ideges lesz, a teste elkezd nőni. Renji gyorsan végezni akar vele, úgy véli, mivel Yammy a 10-es espada, nem lesz annyira nehéz megölni őt. Yammy-nál ekkor elpattan a húr és használja a Zanpakotuját. Ennek hatására egy óriássá változik és a teste átalakul. A bal vállán a 10-es számból az 1-es lekopik, így ő a 0. espada. Mindenki meglepődik. Yammy töri meg a csendet, azt mondja, hogy az espadakat nem 1-10-ig, hanem 0-9-ig számozzák, azonban a Zanpakotuja ereje nélkül ő a leggyengébb és mikor elérte a teljes erejét, akkor csak neki változott meg a száma. Egy hosszú csatában Kenpachi és Byakuya győzte le, de nem lehet tud hogyan. Ő volt a harag.

Zanpakutou: Ira Támadási parancs:Pusztítsd el! Használatakor Yammy hatalmasra nő és minél jobban felbosszantják, annál nagyobb és erősebb lesz.

 

 

Technikáik

Egyéni technikák: A fejlettebb Hollow-k képesek a saját szellemi erejüket egyedi célokra használni. Például Grand Fisher a csápját felhasználva illúziókat kelt.

Hierro: Az Arrancar-ok "acélkemény bőre". Valójában a szellemi energiájuk a bőrükre feszülve, mely olyan erős, hogy látszólag, puszta kézzel képesek vissza verni egy szabadon engedett Zanpaku-to-t is. Természetesen, erősebb arrancar-nak erősebb "bőre" van.

Pesquisa: A Shinigami-k azon képességének Arrancar megfelelője, hogy megérezzék és pontosan felderítsék mások szellemi energiáit. Hasonlóan működik mint egy szonár (hangradar).

Sonido: Olyasmi mint a Shinigami-k Shunpo technikája. Ennek segítségével elképesztő sebességet képesek elérni, de csak viszonylag kis távolságon hatásos.

Negacion: Egy fény-nyaláb, melyet a Menos-ok használnak, ha valahonnan sietősen kell távozniuk. Bármi ami bekerül ebbe a ragyogó térbe, az kívülről érinthetetlen lesz.

Gargantana: Az Arrancar-ok használják a Hueco Mundo-ból valamelyik világba történő átlépéshez. Egy kavargó szellemi részecskékből álló, koromsötét tér, átjáró. Ha az emberi világ felől nézzük, akkor a Hueco Mundo egyenesen előttünk található, ám ahhoz, hogy oda lehessen jutni, koncentrálni kell a szellemi részecskéket és így egy ösvényt létrehozni.

Gonzui: Lélek szívó. Igen nagy mennyiségű lelket lehet ezzel a technikával elnyelni. Az Arrancar-ok használják táplálkozás vagy szórakozás céljából.

Cero: A már fentebb is említett Cero a Hollow-ok legerősebb és legpusztítóbb technikája. Csak Menos-ok, vagy annál magasabb rendű Hollow-ok tudják használni (bár van példa arra is, hogy egy óriás Hollow is használt Cero-t).

Bara: Hasonló a Cero-hoz, de annál jóval kisebb erejű, ellenben sebessége húsz-szorosa annak. A Cero-val ellentétben a Bara nem sugár, hanem egy (feltehetőleg) gömb alakú lövedék. Ezt is csak Menos-ok és Arrancar-ok képesek használni.

Resurrección: Az a folyamat, melynek során az arrancarok a zanpakutójukba zárt eredeti lidérc erejüket kiengedik. Ekkor visszakapják lidérc testüket, hogy képesek legyenek használni képességeiket.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

When extracapsular non-participatory continence flying.

(oivovutofuhux, 2019.02.12 10:23)

http:/// - .ankor <a href="http:///">.ankor</a>

Sagacity Blood Compression Readings

(Achindiftdiugh, 2018.10.07 08:56)

Poids est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/prix-des-comprimes-cialis/

 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 313935
Hónap: 2181
Nap: 62