Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fraccion-ok

Lilinette Gingerback

Stark fracción-ja

Zanpakotou: ---

Nagyon vicces lány hasonló karakter mint Yachiru. Sokat viccelődik Stark-kal, de ezt ő annyira nem szereti. Cero-hoz hasonló támadása van. Ukitake kapitány ellen harcol de az espada magához hívja, hogy át tudjon változni.. Maszkja a fején van. Ő és Stark egy test.

Ukitake szerint a ceroja gyengébb mint a Gilianoké.

 

Avirama Redder

Barragan fracción-ja

Zanpakotou: Águila

A harc elején mindig kiabáll hogy megfélelmitse az ellenfelét. A zanpakotou alakja madárhoz hasonlit . A toll viharral támad, de a tollak mindent át vágnak. Kira a zanpakotou-jával egyből a szárnyát támadja. Avirama a támadás követően nem tud felállni. Ezt Kira kihasználva gyorsan megöli.

 

Ggio Vega

Barragan fracción-ja

Zanpakotou: Tigrestoku

Ggio, Soi Fong ellen harcol . Gyors és mozgékony , úgy mozog mint egy tigris. Nagyon magabiztos, és ez koszta vesztét. Fong a tüdejét támadta meg és ezt Ggio nem tudta kivédeni, bele is halt a támadásba.

Cero: Neki is vörös színű a ceroja van, amit a tenyerében gyűjt össze.

 

Charlotte Cuuhlhourne

Barragan fracción-ja

Zanpakotou: Reina De Rosas

Charlotte szemilyisége hasonlít Yumichikájéhoz . Olyan idétlen támadása van mint pl. "A gyönyörű Charlotte Cuuhlhourne varázslatos, édes, Ultra funky ,fantasztikus, művészi, romantikus, szadista, erotikus, egzotikus, atlétikus Guillotine Támadása!!!" - tényleg erős ez a támadás mert Yumichika egyik karját nagyon megsebzi. A zanpakotu alakja nagyon hülyén nézki. Egy feketővis felhőt tud létre hozni hasonló mint , Tousen bankai-ja. De Yumichika felfedi zanpakotou-ja valódi alakját és könnyedén legyőzi Charlotte-t.

Szív alakú és rózsaszín a ceroja. Nem tölti sokáig az energiáját de mikor elsüti a lövés akkor nehéz kikerülni , még Yumichikának se sikerült.


Findor Carias

Barragan fracción-ja

Zanpakotou: Pinsaguda

Az álarca majdnem az egész fejét beborítja. De minnél több részt vág le belőle annál erősebb lesz, és ez okozta a vesztét Hisagi Shuuhei zanpakotou-ja ellen. Nagyon gyors, és a zanpakotou alakjában még gyorsabb és a nagy ollojával mindent elvág amihez hozzá ér.

Cero: Findor a kardjahegyébe összegyűjti az energiát, és onnan lövi el a lila cero-ját. Ezt a zanpakotou alakjában így alkalmazza.

Bala: A kardjából képes lőni és villámgyorsan tudja ezt csinálni.

 

Nirgge Parduoc

Barragan fracción-ja

Zanpakotou: Mamut

Ohmaeda Marechiyo harcol vele és hála a kapitányának ösztönzésével sikerült legyőznie. Ez a harcos nagy termetű de viszonylag gyors. A zanpakotou alakja egy mamutra hasonlít.

Cero: Azúrkék színe van és ezt csak az animében használja.

 

Choe Neng Poww

Barragan fracción-ja

Zanpakotou: Calderon

Pow még egy fejjel magasabb mint Kommamura kapitány. Ikkakut könnyedén legyőzte, aztán Kommamurával harcolt . Ő ellene bevetette a kardja erejét. Egy óriássá változott át. Kommamura csak a bankai-jal tudta legyőzni, mert túl nagynak bizonyult neki. De azért sikerült győzni a kapitánynak.

Cero: Szájában gyűjti össze az energiát. Ezzel még Ikakku-t is megsebezte de ez már nem volt elég hogy legyőzze Komamura kapitányt.

 

Sun - sun

Halibel fracción-ja

Zanpakotou: Anaconda (Fojsd meg! Anaconda!)

Sun-Sun nyugottabb mint a társai , és hűen szolgája Halibelt. Rangiku ellen harcol a társaival. Majdnem sikerült legyőzni de akkor megjelent Hinamori és hála kidou képességeinek sikerült legyőzni. De Sun-sun és társai létrehoztak egy kimérát , ehez le kellett vágni egy-egy karjukat. Zanpakotou alakjában kígyóteste van. Yamamoto kapitány öli meg a lányt.

Cero:Bal kezében gyűjti össze az energiát, és onnan is indítja a sötétrózsaszín ceroját.


Mila rose

Halibel fracción-ja

Zanpakotou: Leona ( Pusztísd el! Leona!)

Mila-Rose egy sötét bőrű Arrancar aki úgy öltözik mint egy Amazon harcos. Az álarca is úgy helyezkedik el mint egy ősi amazon harcosnak. A hollow lyuk a hasán találhato a ködöke felett. Milarose is feláldozza az egyik karját hogy megteremthessék Allon-t. Zanpakotou alakjában sőrénye lesz a fején és karmok a kezén és egy nagy kardja lesz. Őt is Yamamoto kapitány öli meg.

Cero:A szájához gyűjti a spirituális energiát. Cerojának színe narancssárga.

 

Apache

Halibel fracción-ja

Zanpakotou: Sierva ( Szúrd át! Sierva!)

Apachénak az egyik szeme sárga a másik pedig kék. Az álarca a fejetetején van és a hollow lyuk helye ismeretlen. Türelmetlen, indulatos, durva, lobbanékony egy arrancar, és ezért általában megszidják a társai. Hűen szolgálja Halibelt és mélyen sértőnek találja hogy Hitsugaya kapitány kardot emel rá.Nagyon magabiztosan bízik a mesterének a képességeiben. Zanpakotou alakjában egy szarvas agancshoz hasonló lesz a fején. Ő is fel áldozza az egyik karját hogy a társaival együtt létre hozzák a kimérát. Yamamoto végezz a lánnyal.

Cero:Sok más Arrancarhoz híven neki is piros ceroja van , amit a szarva hegyéből indít.

 

Allon

Rangikut súlyosan megsebesíti és Hinamorit is. Hisagi , Kira és később Iba is megküzd vele. Hisagit egy csapással leteríti . Iba mikor támad megjelenik egy szem Alllon hátán és cerot lő rá . Kira segíteni probál a lányoknak de amikor közeledett hozzá Allon akkor megjelent Yamamoto kapitány és könnyedén szétvágta a szörnyet.

 

Tesla

Noitora Jiruga fracción-ja

Zanpakotou: Verruga (Varacskos disznó)

Tesla minden parancsot teljesít mit Noitora mond neki. És nagyon hűséges hozzá. Harcol Ichigo ellen de nem tudta megölni, mert megjelent Kenpachi, és ő egy vágással meg ölte Teslát. A zanpakotou alakja egy kétlábon járó vaddisznóra hasonlít.

Cero: Amikor megpróbálja megtalálni Nel-t, Tesla piros ceroját használva szétlő egy sziklát, mivel hogy mögötte volt Nel.

 

Ilfort Grantz

Grimmjow fracción-ja, 15.arrancar

Zanpakutou: Del Toro

Ilfordt egy nőies arrancar, hosszú szőke hajjal. Álarc maradéka a feje tetején van .Ő volt Szayel Aporro Grantz (8. Espada) bátyja. Zanpakutou formájában egy bikává alakul a felső teste. Nagyon erős lesz ezzel a páncéllal még Renji Bankaiját is meg álítja. De Renji nem hagyja magát és megöli.

Shawlonggal és néhány adjuchassal társult hogy erősek között legyen, még Grimjowot is bevették a kis csapatba.

 

D-roy

 

Grimmjow fracción-ja,16. arrancar

Zanpakutou: ??

D-Roy maradék álarca a fejetetején található, ami hasonlít egy cápának a koponyájához. Bevan kötve jobb oldala mert mikor Grimmjow numeros vot akkor ő megsebesítette. A jobb szeme is megsérült ami fehér színű lett. Grimmjow megszegte a parancsot és ezért az emberek világába ment, hogy akik lélek energiával rendelkeznek azokat megölje. Az espada egy kissebb csapattal ment el. A csapat tagja volt D-roy is, aki elég örültnek nézki. A feladata az volt, hogy Chad-ot megölje, ezt nem sikerült mert időben érkezett Ichigo és Rukia. Ichigo elküldte onnan Chad-ot mert nem tudott volna harcolni az arrancarral, ezért inkább Rukia harcolt, aki elösszőr használta a shikai-t a fiú előtt. D-roy nagyon lebecsülte a lányt és ezért nem figyelte meg a kardjának képességeit. Végül belehal a támadásba az arrancar.

 

Edorad Leones

Grimmjow fracción-ja,13. arrancar

Zanpakutou: Volcanica

Szólítás: Törj ki, Vulcanica!

Edoradnak hosszú piros fekete hajavan és nagy teste. A maszkja maradványai az orrán lévő szemlyukak. Grimmjow csapatába tartozik, akik egyik éjjel megtámadták azokat az emebereket akiknek van egy kicsi lélekenergiájuk. Edoradnak a feladata Ikkaku és Yumichika elpusztítása volt. Ikkaku elleni harcában nagy maga biztossággal küzdött. De a tisztnek sikerült felülkerekednie és kénytelen volt az arrancar a zanpakotoujához nyúlni és felvenni a régi alakját. Az átváltozása után már Ikkakunak sem volt esélye legyőzni az ellenfelét. Végül Ikkakunak is fel kellett használnia az utolsó ütőkártyáját, a bankai-át. Edorad még ilyenkor is magabiztos volt, de mikor látta a bankai hatalmas energiáját akkor egy kicsit megtorpant. Minden erejét mozgosította és Ikkaku is, hogy mindketten egyetlen egy csapásban döntsék el hogy ki az erőssebb, végül a halálistent került ki győztesen.

Már az adjuchas alakjában lehetet  látni hogy fizikailag nagyon erős.

 

Nakim

Zanpakutou: ??

Nakim csendes , nem bő beszédű , kövér arrancar. Álarca a jobb arcán van . Matsumoto Rangiku öli meg, miután meg kapja az negedéjt, hogy feloldhatja az erejét korláltozó pecsétet.

Mikor Hueco Mundoban egypár adjuchas Grimjowot akarta társuknak akkor Nakim még csak egy gilian volt, akinek gyűjtöttek több erőt hogy át tudjon változni.

 

Medazeppi

Szayel Aporro Grantz fracción-ja

Nem tudni róla sokat.Egy hatalmas óriás, aki majdnem kilapította szegény Renjit.

Végül Ishida ölte meg.

 

Lumina és Verona

Szayel Aporro Grantz fracción-ja

Nem tudni róluk sokat.Ők ketten mindig együtt vannak.Luminát eszi meg Szayel,amikor először harcol Renji-vel és Ishida-val.

 

Dondochakka Bilstin

Neliel Tu Oderschwank fraccion-ja

Zanpakotou: Kanabou

Álarca egy tiki harcoséhoz lehet hasonlítani. A testén sok fekete folt található. Dondochakka és Pesche , amikor Nel espada volt , fraccionok voltak . De Szayel és Nnoitora kidobta Nel-t és a két fraccionját. És akkor megfogatta Pesche és Dondochakka hogy mindenáron megvédelmezik Nel-t. 8. espada elleni harcban még a zanpakotouját is előhuzza és a cerojukat is használják.

Zanpakotouja egy nagy bunkohoz hasonlít.

 

Egyszerre használják a cerot és így egybe olvad a kettő és így egy hatalmas cero sugarat hozz létre ami nagyon erős.

 

Pesche Guatiche

 

Neliel Tu Oderschwank fraccion-ja

Zanpakotou: Ultima

 

Egy emberszabású arrancarra hasonlít, szőke haja és a jobb szeme elvan takarva. A hollow lyuk a gyomránál van. Kicsit szerencsétlen egy arrancar. Mikor csatlakozott Ichigoékhoz akkorIshidát felidegesítette azzal hogy ő a leggyengébb a csapatban és Chad a legerősebb. A szarvábol folyékony genny szerűséget tud kilöni, ami nagyon csúszós. Szayel elleni harcban segített Ishidának és Renjinek. Zanpakotouja hasonlít Ishida fénykardjához.

 

Bawabawa

Neliel Tu Oderschwank fraccion-ja

Ő egy angolna szerű lidérc és Dondochakka gyomrában szokott elrejtőzni mert álítólag a homokon nem tud közlekedni.Szayel elleni csatában ujra elő jön és segít a csatában.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 Archívum

Naptár
<< Július / 2022 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 299795
Hónap: 1864
Nap: 45