Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hougyoku

Hogyoku

 

A Hougyoku áttörheti a falat shinigamik és hollow-k között, ami lehetővé teszi a használónak hogy hatamlas mennyiségű szellemi energiát hozzon létre. Ez lényegében annyit jelent hogy ezzel a tárggyal a Shinigamik képesek megszerezni a Hollow-k erejét.

Teremtés: Urahara Kisuke volt annak a csoportnak a vezetője ami a határtalan erőt kutatta. A Shinigamiknak négy fajta küzdőstílusuk van. A kardvívás, az ökölharc, különböző táncok(villámtánc, stb) és a démon mágia. Ezek közül mindnek van egy erőkorlátja. Ha valaki mindegyiknek mesterévé válik, akkor eléri a Shingamik szellemi energiájának a határát és a fejlődése abbamarad. Más szóval, egy Shinigaminak ez a korlátja. A kérdés az volt hogy túl lehet e lépni ezeket a határokat hogy a képességeiket tovább fejlesszék. Egyetlen ilyen lehetőség a Shinigami Hollowvá válása. A határ eltörlése a két ellentétes lét között, az eredmény soha nem látott magasságokba emeli az illetőt. Elméletben már régóta foglalkoztak ezzel. Végül Urahara Kisuke megalkotta a Hougyoku-t ami amely pillanatok alatt eltörli a Hollow és a Shinigami közötti határt.

Pecsét Feltörés: Két út lehetséges hogy eltávolítsák a Hougyoku-t a gazdatesttől. Egy, hogy a lelket hatalmas tűzfokon elégetjük. Kettő hogy a Hougyoku-t, Urahara által fejlesztett, speciális eszközökön keresztül húzzák ki a gazdatestből.

Használata: A Hougyoku a pecsét feltörése után alvó állapotban van, és egy jó idő mire eléri a kifejlett állapotát amikoris képes ellátni azokat a feladatokat amire való. Azok akik sosem tartották a kezükben a Hougyoku-t, nem tudhatják az igazságot. Ezt valószínűleg még Urahara Kisuke sem tudja aki a teremtése után lepecsételte és soha nem használta. A pecsét alól felszabadulva és az “álom” állapot elérése után, és ideiglenesen csatlakoztatva olyasvalakivel, aki egy normál kapitány szellemi energiájának kétszeresével bír, a Hougyoku teljesen felébred és ereje éppen csak egy pillanatig használható. De ennyi idő alatt képes megtenni azt amit felébredt állapotban is.

Történet: A hougyoku volt annak a kísérletnek az eredménye amit a Soul Societyben a Technológiai Fejlesztő Hivatal végzett. Alapos tesztelések után a Hougyoku fejlesztője Urahara Kisuke úgy látta hogy ez a tárgy veszélyes lehet. Attól való félelemből, hogy valamely gonosz személy ráteszi a kezét, Kisuke kitörölte a Hougyokuval kapcsolatos összes adatot, azt hogyan hozták létre valamint hogy mire való, majd lepecsételte magát a Hougyoku-t a valódi világban Shinigami erejét vesztett Kuchiki Rukia testébe. Ezután nem sokkal elmenekült a Soul Society elől. Viszont nem ez volt az utolsó alkalom hogy a Hougyoku látta a napfényt. Aizen Sousuke megjátszotta a saját halálát így képes volt elnyerni és minden erejével megpróbálta biztosítani hogy ne essen az ölébe…

Halomra gyilkolta a 46-ok Tanácsát (a Soul Society kormányzó testülete) és hamis parancsokat küldött ki az egész Soul Society-nek hogy elhitesse hogy a tanács tagjai életben vannak. Ezekkel a parancsokkal érte el hogy végezzék ki Kuchiki Rukiát mert Shinigami erejét Ichigonak adta, és parancsba adta hogy végezzék ki a Soukyoku -n keresztül. Ez azért volt szükséges hogy megszerezze magának a Hougyoku-t Rukia lelkéből. Miközben trükkjeit használta, elbújt a 46-ok Központjában és felkutatta a Pusztítás Gömbjének adatait. A terv megváltozott amikor Ichigo megakadályozta a kivégzést. Így másik akciót kellett megterveznie. A Hougyoku megszerzése után Aizen a Hueco Mundoba távozott ahol a Hougyoku-val Arrancarokat hozott létre. Későbbi céljai között gondoljuk az is szerepel hogy magát is a Hollow-k erejével ruházza fel.

 
 

 Archívum

Naptár
<< Június / 2022 >>


Statisztika

Online: 5
Összes: 299560
Hónap: 2114
Nap: 56