Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sai

Sai

Sai Sasuke helyére lépett be a 7-es csapatba. Igazi művész lélek, állandóan rajzol, vagy éppen egy portrét fest. Egy kis rajzos könyvet készített, aminek a közepét nem fejezte be, csak később. Ezt a könyvet meg akarta mutatni a fogadott testvérének. Sai úgy gondolta, hogy a testvére halála után neki már nincsenek érzelmei, és ő nem is létezik,csak úgy van.

A kis könyv titkára Sakura és Naruto jött rá, mikor Sai kiejtette azt a táskájából. Azt rajzolta bele, hogy a testvére minden ellenségét legyőzi, és a legyőzött ellenfél eszközeivel győzte le a következő ellenfeleket. A könyv közepére végül az a kép került, amin ő, és testvére nevetnek, mégpedig szívből, ugyanis Sai állandóan csak úgy vigyorog, mint aki erőlteti a mosolygást.

Az első napok a 7-es csapat új tagjaként

Naruto már a kezdetektől ki nem állhatta Sai-t. Megvolt rá az oka, hiszen az tehetségtelen fattyúnak nevezte őt. Mikor Sai találkozott Sakurával, akkor a lányra azt mondta: "még életemben nem találkoztam ilyen ronda lánnyal".

Akkor Sakura eléggé mérges lett, de akkor dühödött fel igazán, mikor Sai az ő halálosan szeretett Sasukéjét elkezdte leszólni. Ekkor Sakura a sajátos módszerén odavágott egy taslit Sai képére.

Mikor elmentek Orochimaruhoz,hogy visszahozzák Konohába Sasukét, Naruto és Sai csapatban dolgozott, és Naruto rádöbbentette Sai-t , hogy milyen is igazi barátokra szert tenni. Majd Sai lett az egyik jóbarátja Sakurának éa Narutónak.

 A különleges képessége, hogy egy lapra rajzol pl.:egy oroszlánt,akkor az életre kel.

Mivel Sai az ANBU tagja nincs személyisége. Viszont nagyon sokat tanulta tükőr elött. Késöbb viszont már rendes érzelmeket mutat. (pl.:Sír,Dühöng,Mosolyog)

Sai igazi művész így főleg a tinta technikákra támaszkodik vagyis a Vadálat utánzat(ninpo Chōjū Giga) technikára.


 

 
 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 4
Összes: 263307
Hónap: 2528
Nap: 88