Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Uchiha Obito

 

Obitónak ugyanaz a szerepe, és helyzete a csapatában mint Narutonak a legelején. Folyton hangoskodik, kiabál, és riválisának tekinti Kakashit. Nem tudja jól használni a Sharinganját, pedig ő is az Uchiha klánból származik, ahol elvileg elit nindzsák élnek. Kakashi folyton legyőzi, úgy, mint Sasuke Narutót az elején. Jelentéktelen dolgokért is sír, amit nem mert bevallani, ezért mindig azt mondja, hogy a szemébe ment valami, pedig szemüveget visel, szóval kizárt, hogy kosz ment a szemébe. Mindig késik, és nem tartja be a nindzsa szabályokat, amit Kakashi nagyon megvet benne. Neki is tetszik az egyetlen lány a csapatban, Rin, de Rin Kakashit szereti, úgy mint Sakura Sasukét.

A sensejük Minato, a későbbi Negyedik Hokage. Mindig összekap Kakashival, és Minatónak kell szétszednie őket. Gyakran kell megmenteni őt, mert nem használja jól a jutsujait. Szeretne néha ő is csapatvezető lenni, de mivel a csapatban Kakashi a legjobb ezt csak Kakashira bízza Minato. Amikor Kakashi jounin lett mindenki adott ajándékot Kakashinak, csak ő nem. Nem értette, hogy Kakashi miért ragaszkodik annyira a szabályokhoz. Miután azonban Minato elmagyarázta neki megértette, és Kakashival sem veszekedett annyit.

A küldetésük az volt, hogy felrobbantsanak egy hidat, ezáltal az ellenség ne tudjon utánpótlást szerezni. Míg neki a hidat kellett volna felrobbantani, Minato elvonta egy távolabbi helyen az ellenség figyelmét, és elintézte őket. Útban a híd felé azonban Rint elrabolták. Obito ment volna megmenteni őt, de Kakasi inkább a küldetést teljesítette volna. Mivel nem tudtak megegyezni ebben Obio elment megmenteni Rint, Kakasi pedig befejezni a küldetést. Mielőtt azonban Obito elment volna, megmondta Kakasinak, hogy ő tiszteli Kakasi apját azért, hogy a társát mentette meg a küldetés befejezése helyett, és sajnálja, hogy öngyilkos lett, de ettől még Kakasinak nem kéne annyira a szabályokhoz ragaszkodnia. Kakasi azt is tőle hallotta, hogy az egy szemét, aki nem teljesíti a küldetést, de az még a szemétnél is rosszabb, aki hagyja a társát meghalni. Kakasi ezt mondta vissza Narutoéknak, amikor először felmérte az erejüket, és próbára tette őket. Obito azonban nem bírt egyedül az ellenséggel, és már majdnem megölték amikor Kakasi megmentette őt. Kiszabadították Rint, és átjutottak az ellenségen. Obitónak ez alkalommal sikerült először előhívnia a Sharingant. Azonban az egyik szikla majdnem maga alá temette Kakashit, de Obito megmenttete az életét. Így a szikla Obitót találta el, és az egyik oldalát annyira összeroncsolta, hogy teljesen reménytelen volt a helyzete. Obito utolsó kérése az volt, hogy mivel nem adott semmit sem ajándékba, Rin (aki kiváló gyógyító nindzsa volt) ültesse át a szemét Kakashi megvakult szemének helyére, és Kakashi váljon nagyon híres nindzsává. Kakashi megígérte Obitónak, hogy vigyázni fog Rinre, és megvédi őt. Obito halála után jött csak rá Kakashi, hogy mennyire fontos volt neki Obito barátsága.

Kakashi ezek után gyakran késett, pedig régebben mindig ezért szidta le Obitót, hogy nem tartja be az egyik nindzsaszabályt. Narutóékat is arra tanítja, hogy vigyázzanak egymásra, ne essenek az ő hibájába. Szinte minden nap ellátogat a harcban elhunytaknak állított emlékműhöz, ahova Ucicha Obito nevét is felírták. Még sokkal később is nagyon fáj neki csapattársa emléke.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Lemaradt részek

(Obito, 2013.10.27 21:43)

Obito nem halt meg, sőt most Ő az egyik főellenség a negyedik nagy nindzsa háborúban. Tobiként látható először, majd később Madara Uchiha nevét veszi föl aki kimentette a szikla alól és rinnengan szemet adott neki. Azért lett gonosz végül, mert Kakashi megöli Rint a volt csapattársukat. Csak nem tudta hogy Rin magától áldozta fel magát, mivel Ő is egy Jinjuriki volt és ha elkapnák akkor ráeresztenék a benne lévő Bijuut Konohára.

 

 Archívum

Naptár
<< Augusztus / 2019 >>


Statisztika

Online: 2
Összes: 263303
Hónap: 2524
Nap: 84